Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Our Story

Το Ανθοπωλείο Ολλανδικός Κήπος, αναλαμβάνει τον ανθοστολισμό του γάμου ή της βάπτισης σας, με φρέσκα άνθη κάθε εποχής αλλά & αποξηραμένα all time classic άνθη & συνθέτουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα με καλαισθησία & χαρακτήρα!

Βρίσκονται στη Χαλκίδα, με εμπειρία 30 ετών, η κα Ελένη & ο κος Κωνσταντίνος έχουν περάσει το μικρόβιο της δημιουργίας & της υψηλής αισθητικής και στη κόρη τους που έχει και αυτή ενεργή ενασχόληση με τον χώρο, καθώς και με τη φωτογραφία, φέρνοντας τις φρέσκες ιδέες της στην οικογενειακή επιχείρηση!
Αγαπούν τα ζωηρά χρώματα & πιστεύουν ότι οι ξεχωριστές στιγμές πρέπει να μένουν με ανεξίτηλα χρώματα στις μνήμες μας, πάντα όμως μέσα από τις συνθέσεις τους αναδεικνύουν τις επιθυμίες & τη προσωπικότητα του κάθε ζευγαριού!
Κάτι που θα σε γοητεύσει και δεν βρίσκεις συχνά, είναι οι δημιουργίες τους από θαλασσοξυλα που τα χρησιμοποιούν για τη διακόσμηση της τελετής & προσδίδουν έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό όπως καθρέπτες, ράφια, κεριά, κρεμάστρες, καράβια, φωτιστικά, ρολόγια & βάσεις λαμπάδας.

Τι παρέχουμε:
⚫️ Στολισμό εκκλησίας & Ανθοστήλες
⚫️ Λαμπάδες
⚫️ Νυφική Ανθοσδέσμη
⚫️ Στολισμός Αυτοκινήτων
⚫️ Εξωτερικός στολισμός εκκλησίας
⚫️ Διακόσμηση τραπεζιών δεξίωσης
⚫️ Χειροποίητες Κατασκευές από θαλασσόξυλα

Σε τι ξεχωρίζει

⚫️ Εξατομικευμένες οικονομικές προτάσεις
⚫️ Προτάσεις ανάλογα με το θέμα της κάθε εκδήλωσης
⚫️ Χειροποίητες ξύλινες δημιουργίες
⚫️ Θετικά σχόλια & συστάσεις μέσα από τη 30ετή εμπειρία τους